Getting My uvex iş ayakkabısı To Work

Wiki Article

Bu ayakkabılar aynı zamanda kaymaz tabanları ile zeminde dengeli hareket etmeyi kolaylaştırır ve çalışanların düşme riskini önler.

TPU laminasyonlu yapı ise saya üzerinde ekstra dayanıklılık sağlayarak, ayakkabının formunu uzun süre korumasına gardenımcı olur. Bu sayede hem estetik açıdan hem de işlevsellik bakımından beklentilerin ötesinde bir performans sergiler.

Aynı zamanda konforlu bir deneyim sunmak için ergonomik tasarımlara sahiptir ve ayak yapısına uyum sağlar. Bu sayede kaynakçılar uzun saatler boyunca rahatlıkla çalışabilirler.

Isı ve Alev Koruma alev almaz kıyafetler itfaiyeci ürünleri yangın dolabı malzemeleri

Renk SiyahVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor GriVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor  

1985 yılında ABD’de kurulan ünlü ayakkabı markası Tommy Hilfiger, kurucusunun adını almıştır. 1993 yılında ilk mağazasını açan ve günümüzde en iyi ayakkabı markaları arasında gösterilen markanın yıllık ortalama 10 milyar dolarlık bir cirosu bulunmaktadır.

Kaymaz Taban: Zeminle iyi tutunma sağlayacak, yağ, asit ve diğer kimyasallara karşı dayanıklı malzemeden yapılmış tabanlar tercih edilmelidir.

iş elbiseleri Tulumlar kolluklar pantolon alev almaz kıyafetler kaynakçı kıyafetleri ceket ve yelekler işçi takımları Lepus iş kıyafetleri parka ve montlar sweatshirt tshirt

Delinmeye karşı koruma: Tabanında çelik veya kompozit plaka bulunur ve kesici ve delici nesnelerden ayağınızı korur.

Beden 36Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 37Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 38Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 39Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 40Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 41Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 42Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 43Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 44Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 45Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 46Varyasyon tükendi veya ayakkabi işletmesi kullanılamıyor 47Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 48Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor  

Yazın çalıştığınız ortamlarda kışlık bir ayakkabı seçimi yaparak gerekli verimi ayakkabı spor alamayabiliriz. Bu gibi ayrıntılar uygun iş ayakkabı seçiminde rol oynayan etkin faktörlerdendir. Unutmayın ayaklarınız son derece önemli…

Hele iş ayakkabısı adana bir de çalışma ortamınızda uzun süreayakta kalmak zorundaysanız durum daha da dikkate değer. Hal böyle olunca ayaklarınız için gereken rahatlığı ve konforu en iyi şekilde sağlamanız gerekmektedir.

Ayakkabının rahatlığı: Ayakkabı ayağınıza tam oturmalı ve uzun süreli kullanımda rahat olmalı.

İşte sizi rahatlığıyla ve diğer kriterleriyle aldığınıza memnun edecek en iyi iş ayakkabısı markaları

Report this wiki page